SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Varbergs Judoklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Varbergs Judoklubb
 
Våra värdegrundsord som vi eftersträvar är:

V - Värme
J - Jämställdhet
K - Kamratskap

 

Verksamheten består av Judoträning för både barn, ungdomar och vuxna!

 

* Träningsgrupper & tider hittar du här!

 

Rapport från Årsmötet
2021-02-12 12:47

Onsdagen den 10 februari, genomfördes föreningens årsmöte, digitalt via Zoom. Vid mötet deltog totalt 11 medlemmar och till mötesordförande respektive mötessekreterare valdes Tony Sjöström och Jonas Johansson.

 

Under mötet beslutades det bland annat om ny verksamhetsplan och budget med satsningar på medlemsvård och medlemsrekrytering. Utifrån en inkommen motion beslutade även årsmötet att inbetald träningsavgift för 2020 också ska gälla för vårterminen 2021. Verksamhetsberättelse och andra dokument finns att läsa på www.vjk.nu under fliken Dokument.

 

Som vanligt var det val till styrelsen, revisor och revisorssuppleant samt valberedning. Den enda förändringen som blev var i valberedningen där Mikkel Christensen ersätter Emil Vranjancu.

Den nya styrelsens sammansättning för verksamhetsåret 2021 är följande;

* Ordförande: Jonas Wallin

* V. Ordförande: Monica Dahlström

* Kassör: Christl ”Kicki” Holm

* Sekreterare: Niklas Strandberg

* Ledamot: Morgan Svensson

* Suppleant: Gustav Zetterberg

 

Som avslutning utsågs tre Årets Judoka.
* Årets hjälptränare: Vilmer Dahlström, tränande i U13/15 gruppen och hjälptränare i Nybörjargruppen.


* Årets Judoka: Elin Johansson, tränande i vuxengruppen, samt 


* Årets tränare: Stefan Folkesson, tränare för både U13/15 gruppen och vuxengruppen. De fick varsin statyett och ett presentkort på Hemmakväll.

 

Styrelsen hoppas nu på att verksamhet kan bedrivas under både vår och höst och att vi har ett verksamhetsår med kul evenemang såsom interna och externa läger och klubbens 50-årsjubileum att se fram emot

Barn- & Ungdomsträning börjar igen!
2021-01-30 10:46
Under vecka 5 kommer delar av Barn- och ungdomsträningen att starta igen. Respektive instruktör i nybörjare, U9, U11 och Ungdomsgruppen att meddela hur träningen kommer att bedrivas utifrån de riktlinjer som är. 

Tigerjudo och Vuxengruppen har paus tillsvidare.

vid frågor, maila till info@vjk.nu

/ Instruktörerna & Styrelsen
2021-01-17 18:40
 
Idrottshallen stängd!
2020-12-20 07:31
Bild: Christina Wagner, HN
Fredag 18 december meddelande regeringen att all kommunal verksamhet som inte är nödvändig ska stängas ner till och med 24 januari 2021, detta för att minska spridningen av covid-19. Därför är samtliga kommunens mötesplatser och anläggningar för kultur, fritid och idrott stängda. 

Läs mer  på www.varberg.se

Det innebär att all judoträning är pausad fram tills dess!

Vid frågor, kontakta info@vjk.nu.
Judoträningar fram till 24 november!
2020-11-03 19:03
Styrelsen har diskuterat hur VJK skall förhålla sig till de restriktioner som regering och folkhälsomyndigheten kommit med idag samt efter möte med Riksidrottsförbundet.

Restriktionerna gäller likt som i våras att Vuxengruppen får pausa helt samt att barn och ungdomsträning kan genomföras för de som är födda 2005 eller senare. Dock skall inte judo utövas - utan någon annan aktivitet som inte innebär fysisk kontakt!

Detta innebär att Nybörjaregruppen och Tigerjudogruppen kommer att pausa under sina träningar och övriga barngrupper får höra med sina respektive tränare om vad som gäller just för den träningsgruppen!

Vid frågor eller funderingar - maila till
info@vjk.nu


BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Hajime Cup , 07/03 10:07 
Externa Tävlingar & Läger, 18/02 11:22 
Hajime Cup , 13/10 10:19 
Hajime Cup , 12/03 19:18 
Hajime Cup , 23/04 22:57 
Hajime Cup , 17/04 20:45