SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Varbergs Judoklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Varbergs Judoklubb
 
Våra värdegrundsord som vi eftersträvar är:

V - Värme
J - Jämställdhet
K - Kamratskap

 

Verksamheten består av Judoträning för både barn, ungdomar och vuxna!

 

* Träningsgrupper & tider hittar du här!

 

VJK-cup
2021-10-16 19:09

Idag genomfördes den första VJK-cup tävlingen sedan pandemin, äntligen!

 

20 st taggade barn och ungdomar deltog, påhejade av sina föräldrar, anhöriga och coacher. Många hade inte tävlat förut och hade naturligtvis lite pirr i magen men alla kämpade på bra och bidrog till en toppendag!

I VJK-cup är deltagandet viktigare än att vinna. Deltagarna samlar poäng utifrån hur de placerar sig och utifrån hur många tillfällen man deltar vid. En deltagare kan även få poäng om en förälder/anhörig hjälper till under tävlingen, t.ex. sitter med vid poängtavlan.


Vid årsmötet i februari delas sedan priser ut, medaljer och pokaler. Hur poängsystemet är uppbyggt hittar du på hemsidan.

 

Den 4 december 13.00 kör vi nästa VJK-cup så boka upp datum och tid redan nu!

Nu kan du anmäla till TigerJudo
2021-08-25 10:13

Klicka "Bli medlem" till höger....

 

Mer info kommer när det närmar sig!

 

TigerJudon startar söndagen den 10 oktober klockan 15:00 - 15:45.

 

Hör av dig om du undrar något till info@vjk.nu

 

 

Uppdatering avseende ändrade restriktioner gällande Coronaviruset
2021-06-02 21:25

Utifrån de nya restriktioner som började gälla 1/6 har Svenska

Judoförbundet uppdaterat sina rekommendationer. Det innebär inte några större förändringar för VJKs verksamhet men det innebär att vi fortfarande inte kan erbjuda ordinarie judoträning till tränande födda 2001 eller tidigare. För denna åldersgrupp gäller fortsatt uteträning i första hand eller träning där du kan hålla avstånd eller tränar med bara en eller ett par andra medtränande. I länken nedan kan du läsa mer. 

 

https://judo.se/2021/05/med-anledning-av-utbrottet-av-coronavirus/

 

Nyhetsbrev från VJK 1/2021
2021-04-27 07:29
HEJ MEDLEM I VJK! HÄR KOMMER LITE INFORMATION FRÅN STYRELSEN OM VAD SOM VARIT OCH VAD SOM KOMMER!


VÅRENS JUDOTRÄNINGAR
Under våren har viss del av judoträningen bedrivits. VJK har följt de rekommendationer och restriktioner som Regering, Riksidrottsförbundet, Svenska Judoförbundet och Varbergs kommun har satt beslutat. Våra barngrupper har tränat judo och vår ungdomsgrupp har haft god uteträning med fysiska och roliga övningar. Vuxenträningen och TigerJudon har dock fått pausa.
 
 
GRADERINGAR
Nybörjaregruppen har graderat sig till vit/gult bälte och gruppen U9 har graderat sig till gul/orangebälte. Alla barnen klarade sina bälten med bravur och det var med stolthet de kom efterföljande träning med sitt nya bälte - precis som det skall vara!
 
 
VÅRTERMINENS AVSLUTNING
Varje aktiv grupp kommer att ha sin avslutning. Varje instruktör meddelar sina judoka vilket datum som är den sista.
 
 
SOMMARTRÄNING
Håll utkik på vår hemsida eller facebook-grupp för att se om det öppnar upp kring sommarträning. Det brukar vara ett gott och positivt inslag där glädjen tillsammans med övningarna skapar gemenskap och skratt. Ibland kan gruppen passa på att cykla/springa/bila ner till havet för att ta ett svalkande dopp – eller kanske unna sig en kvällsglass…
 
 
EXTRA TRÄNINGAR
När vår interna tävling VJK-Cup nu inte genomförts på grund av pandemin vilket alla tränare och judoka tycker är tråkigt. Som ett komplement till detta kommer det ske extra träningar med både interna och externa instruktörer från VJK och judoklubbar runt omkring. De grupper som berörs är U9, U11 och U13/15/18. Särskild information kommer komma till dem.
 
 
HÖSTENS SCHEMA
I slutet av den här månaden kommer instruktörsgruppen att fastställa höstens träningsschema - men vi kan redan nu berätta att schemat troligtvis se i stort sett likadant ut som under HT20/VT21.
 
 
FÖRÄLDRAR PÅ MATTAN
Tänk vad roligt det är att få kvalitetstid med ditt barn och vara en vuxen resurs på judomattan. Det bästa med judo är att det oftast är så nytt för alla - att det skapar en "Aha!"-upplevelse för många. Vi ser gärna att du som förälder är aktiv som vuxenresurs på judomattan. Vi kommer inte tvinga någon, men det är obligatoriskt.
 

NYTT INSTAGRAM-KONTO
För ett par månader sedan blev VJK mailen kapad och i samma stund även vårt Instagram-konto. Styrelsen beslutade att vi skall öppna ett nytt konto (med 2-stegs verifiering). Så gå då gärna in på sidan och gilla oss och sprid våra inlägg!
 

VISION 2025/2030
Under höstterminen kommer VJK styrelse att bjuda in dig som medlem - förhoppningslivs live i dojon - till ett Visionsmöte. Styrelsen vill ha din hjälp med att föra föreningen framåt. Så håll utkik i dojon, sociala medier och i din mail, när inbjudan kommer!
 
 
MEDLEMSAPP
När vi ändå pratar om SportAdmin som VJK använder både till medlemsregister, fakturering och hemsida vill vi passa på att nämna att det finns en MEDLEMSAPP som du som medlem ska/kan använda - för att anmäla sig till träningar, se aktuell information med mera med mera...
 
 
 
 
VJK Styrelse vill önska dig som läser detta en god vår och ett gott sommarlov/semester! Vi håller alla tummar vi hittar att hösten blir mer "som vanligt" och att vi då får göra det vi tycker är roligast = att träna, andas, prata och leva judo!
 
Ta hand om Dig!
 
hälsar Styrelsen
gm Niklas Strandberg 
Barn- & Ungdomsträning börjar igen!
2021-01-30 10:46
Under vecka 5 kommer delar av Barn- och ungdomsträningen att starta igen. Respektive instruktör i nybörjare, U9, U11 och Ungdomsgruppen att meddela hur träningen kommer att bedrivas utifrån de riktlinjer som är. 

Tigerjudo och Vuxengruppen har paus tillsvidare.

vid frågor, maila till info@vjk.nu

/ Instruktörerna & Styrelsen
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Hajime Cup , 07/03 10:07 
Externa Tävlingar & Läger, 18/02 11:22 
Hajime Cup , 13/10 10:19 
Hajime Cup , 12/03 19:18 
Hajime Cup , 23/04 22:57 
Hajime Cup , 17/04 20:45